Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Evi, zlato V miluju tvoje blogy... Vrátila jsem se k mému koníčku (až bude dílo hotové, pošlu fotku) a mám další a další inspirace, sice na úkor psaní, ale i to se snad vrátí. Měj se jarně a sluníčko do srdce.

1 0
možnosti

Bohunko. Děkuji. A blahopřeji. :-)

0 0
možnosti
Foto

Evo, inspirativní blog. R^ Některé sny a přání už si (reálně) nesplním, ale třeba touha psát mě neopustila.

1 0
možnosti

Davide, to je fajn. Nejsme sami.:-)R^

1 0
možnosti

:-) Díky za Vaše krásné blogy.

1 0
možnosti
Foto

R^Hezké, Evi. Štěstí skutečně nepochází zvenku, nýbrž zevnitř, jen je občas obtížné ho v sobě najít. Proto by člověk nikdy neměl přestávat s jeho hledáním.:-)V

1 0
možnosti
Foto

Krásné. Ten pocit štěstí ničí to, když někdo stále jede na výkon, když všechno chce mít perfektní. A tak se postupně odnaučí poslouchat své tělo a své pocity a snění považuje za ztrátu času, protože čas jsou pro něho jen peníze. Někomu ke štěstí stačí "jen" to, že na něho někdo myslí a že ho má rád, a tímto když si je jistý, je pro něho každé ráno šťastné a celý den dělá jen samé hezké věci.

3 0
možnosti
Foto

Hezké věci pro někoho, to je štěstí, ne?

2 0
možnosti

To je od autorky taková optimistická lyrika. Jako když křesťan řekne: vstávám tak rád, protože se budím do Božího světa, kde všechno je dokonalé aj. Totéž říkají muslimové, židé a další miliardy věřících nebo by to aspoň si měli myslet. Samozřejmě i správný komunista řekne: Jsem tak šťasten, že zas dneska můžu budovat komunismus, je tady moje soudržuka manželka a těším se do práce.... - Pak jsou lidé skeptičtí, kteří si řeknou: Sakra, zase na Zemi...no co se dá dělat, vstanu a udělám si kafe. ;-)V

2 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že víc než optimistická lyrika, je tam spousta pravdy, ne? Vím, že příspěvek nemyslíte negativně. I to kafe má svůj význam, že?

0 0
možnosti
Foto

Krásný text Evo. Tohle řeší spousta lidí a spousta lidí si ani neuvědomuje, že své sny opustila. A jen málokdo svých snů dosáhne, je to těžké.

1 0
možnosti

:-)Sny jsou někdy daleko, jako hvězdy. A někdy je máme na dosah, jen jsme na ně zapomněli...V

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS